Kategori produk

Seri produk utama kita kalebu produk pangisi daya kendaraan energi anyar kayata ngisi bedhil, kursi, pengisi daya mode 2, sabuk kabel,
lan unit kontrol, uga cetakan otomatis lan produk cetakan injeksi.

Konektor Pengisi Daya EV
Konektor Pengisi Daya EV
kategori bg (1)
Konektor Pengisi Daya EV
Kabel Pengisian EV
Kabel Pengisian EV
kategori bg (2)
Kabel Pengisian EV
Pangisi daya EV portabel
Pangisi daya EV portabel
kategori bg (3)
Pangisi daya EV portabel
Bagian EV
Bagian EV
kategori bg (4)
Bagian EV

Produk Panas

Kita gumunggung kemampuan R&D lan desain sing kuwat, nggunakake teknologi produksi sing canggih lan nyedhiyakake layanan sawise-sales sing apik.

Desain, produksi, dodolan, lan layanan produk pangisi daya kendaraan energi anyar.

  • 14Taun Pengalaman Sumber Manufaktur
  • 28000Tutup Pabrik (m²)
  • 38Sertifikat Perusahaan

Kaluwihan

Kita spesialis ing riset lan pangembangan, desain, produksi, dodolan, lan layanan produk pangisi daya kendaraan energi anyar.

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.

  • CE-CCS2(63A-250A)
  • TUV
  • CE-IEC-Plug(16A-63A)
  • CE-SAE-Vehicle-Inlet
  • CE-IEC-Soket stopkontak
  • CE-IEC&SAE-Adaptor
  • TUV-IEC-Socket-outlet
  • TUV-Kabel Pengisian Daya-kanggo-Kendaraan Listrik
  • ETL-SAE-Plug(80A)
  • CSA
  • UKCA
  • EMC-laporan-AC-Charger-stasiun
  • EMC-IEC-Portable-EV-Charger(32A)
  • EMC-IEC-Portable-EV-Charger(16A)
  • EMC-IEC&SAE-Portable-EV-Charger(32A)
  • EMC-IEC&SAE-Portable-EV-Charger(16A)
  • CE-IEC&SAE-Portable-EV-Charger(32A)
  • CE-IEC&SAE-Portable-EV-Charger(16A)
  • CQC20029278659_1
  • CQC-2021
  • IATF-16949
  • IATF16949
  • ISO9001

PAWARTA

  • Apa Bedane Portable Ev Chargi...

    Ngisi daya EV portabel nuduhake kemampuan kanggo ngisi daya kendaraan listrik nggunakake pangisi daya portabel sing bisa digawa lan disambungake menyang macem-macem sumber daya.Pangisi daya iki biasane dilengkapi kabel sing nyambung menyang EV lan bisa disambungake menyang stopkontak standar, generator, utawa sumber daya liyane sing nyedhiyakake voltase lan arus sing dibutuhake kanggo ngisi daya.Porta...

  • 2023 Jiangsu Zilong pameran acara

    Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. nyebarake sayap menyang masa depan lan wis fokus ing pangembangan pasar internasional.Kanggo luwih nggedhekake bisnis lan nguatake kerjasama internasional, perusahaan wis mutusake kanggo melu ing sawetara pameran penting ing 2023. Ing ngisor iki informasi lan laporan sing gegandhengan karo pameran kasebut: Shen...

  • Jiangsu ZL teknologi energi anyar rawuh 2 ...

    ZL Tansah tetep ing ngarep Teknologi Supercharge.Nganti saiki, produk riset lan pangembangan paling anyar ZL wis ditampilake ing pameran iki.Nguatake Ekosistem Industri, Nyedhiyakake Solusi Rantai Lengkap Kanthi dedikasi telung taun kanggo lapangan pangisi daya lan pertukaran, ZL wis dadi salah sawijining perusahaan energi anyar pisanan sing nyebarake supercharging lan ...

Mitra Perusahaan

Kita wis nggawe kerjasama nasional karo merek terkenal ing saindenging jagad.

  • mitra-1
  • mitra-2
  • mitra-3
  • mitra-4
  • mitra-6
  • mitra-7
  • mitra-8
  • mitra-5