16a 32a Satu Fase Tiga Fase Tipe 2 Ke Gb t Evse Kabel Ekstensi untuk Ev Pengisian Produsen

Kabel EV iki dirancang kanggo nyambungake kendaraan listrik Tipe 2 langsung menyang outlet GB / T tanpa perlu adaptor.Iki dirancang kanggo digunakake ing China lan tundhuk karo GB / Tmobil.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 16A, 32Amp (Adjustable)
2. Tegangan operasi: 250V ~ 480V AC
3. Insulation Resisitance: > 1000MΩ
4. Munggah Suhu Terminal: <50K
5. Tahan Tegangan: 2000V


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A/32A
Tegangan operasi 250V / 480V
Suhu operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Anti tabrakan ya wis
Tahan UV ya wis
Rating Proteksi Casing IP67
Sertifikasi TUV / CE / CB
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga
Bahan Casing Kab Bahan Termoplastik
Bahan Kabel Kab TPE/TPU
Dawane kabel 5m utawa selaras
Warna Kabel Ireng, Oranye, Ijo
Garansi 12 sasi / 10000 Siklus kawin

Fitur produk

★ Desain Humanized
Ukuran genggeman dirancang miturut prinsip ergonomis, dadi luwih gampang lan luwih nyaman kanggo pangguna.

★ Pabrik Langsung
We nyedhiyani pabrik-langsung jinis 2 kanggo GB EV kabel extension sing dirancang kanggo penak.Kabeh kabel kita digawe saka bahan berkualitas tinggi sing njamin keamanan lan daya tahan.Insulasi kasebut digawe saka bahan tahan suhu dhuwur khusus sing menehi proteksi sing unggul lan njamin kabel bakal tetep dipercaya ing suhu sing ekstrem.

Kabel Ekstensi Tipe 2 Kanggo GB T EVSE Kanggo Produser Pengisian Daya EV (2)
Kabel Ekstensi Tipe 2 Kanggo GB T EVSE Kanggo Produser Pengisian Daya EV (3)

★ Multiple Aplikasi
Desain awet kabel iki bakal njamin sampeyan bisa ngisi daya ing endi wae.Tipe iki 2 kanggo kabel extension GB EV pilihan idea kanggo nduweni EV european daya ing pamindhahan.

★ OEM & ODM
kita setya nyedhiyakake layanan lan dhukungan sing paling dhuwur kanggo para pelanggan.
Apa sampeyan butuh bantuan kanggo milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan utawa duwe pitakon babagan instalasi lan operasi, tim kita bakal mbantu.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan dhukungan kabel kanggo OEM/ODM.

Kabel Ekstensi Tipe 2 Kanggo GB T EVSE Kanggo Produser Pengisian Daya EV (4)
Kabel Ekstensi Tipe 2 Kanggo GB T EVSE Kanggo Produser Pengisian EV (6)

★ Aman & Cepet
Kabel kasebut nduweni konstruksi sing kuat lan jaket tahan lama sing bisa nahan kahanan lingkungan sing paling angel, kayata cahya srengenge lan lenga.Elastisitas unggul iki njamin sambungan sing aman lan dipercaya ing antarane kabel pangisi daya lan kendharaan listrik, njamin pangisian daya sing aman lan efisien sawayah-wayah.

EV-Kabel Pengisian Daya-1
EV-Kabel Pengisian-2
EV-Kabel Pengisian Daya-3

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: