16a 32a Tipe 1 Kanggo Tipe 2 Kabel Pangisian Daya Ev kanggo Stasiun Pengisi Daya Soket

Kabel pangisi daya kendaraan listrik Type1 nganti Type2 minangka pilihan sing dipercaya lan kelas siji kanggo pangisi daya kendaraan listrik (EV).Iki dirancang kanggo tundhuk karo standar SAE J1772 2017 (Tipe 1) ing Amerika Utara lan standar Eropa IEC 62196-2 EU, dadi kompatibel karo macem-macem model kendaraan listrik.Kanthi fitur safety sing inovatif, kemampuan pangisian daya cepet, lan konstruksi sing kasar, kabel iki mesthi bakal nyukupi kabeh syarat pangisi daya EV sampeyan.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Ketemu IEC 62196-2 Tipe 2EU standar Eropa
2. Ketemu SAE J1772 2017 (Tipe 1) standar Amérika Lor
3. Kabel TPU CE TUV sertifikat


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A/32A
Tegangan operasi 250V / 480V
Suhu operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Anti tabrakan ya wis
Tahan UV ya wis
Rating Proteksi Casing IP67
Sertifikasi TUV / CE / CB
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga
Bahan Casing Kab Bahan Termoplastik
Bahan Kabel Kab TPE/TPU
Dawane kabel 5m utawa selaras
Warna Kabel Ireng, Oranye, Ijo
Garansi 12 wulan / 10000 Siklus kawin

Fitur produk

★ Kompatibilitas dhuwur
Kabel ekstensi EV iki kompatibel karo meh kabeh merek kendaraan listrik kalebu BMW, Nissan Leaf, Tesla, Audi, Chery lan Mustart.

★ Kabel Pangisian Daya Berkualitas Tinggi lan Bisa Dipercaya
Kabel Pengisian EV Tipe 1 Phase minangka produk sing dipercaya lan berkualitas tinggi sing cocog karo standar Amerika Utara SAE J1772 2017 (Tipe 1).Kanthi konstruksi sing awet lan kinerja sing apik, nyedhiyakake pengalaman pangisian daya sing aman lan efisien kanggo pamilik kendaraan listrik.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (2)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (3)

★ OEM & ODM
Kita ngerti pentinge kustomisasi, mula kita bisa nyedhiyakake kabeh pelanggan kanthi kemampuan kanggo ngatur logo, warna, dawa, struktur, tampilan, lan kinerja kabel kita.Ayo investor duwe kabel EV pribadi kanggo entuk kahanan win-win. Apa sampeyan butuh bantuan kanggo milih produk sing cocog kanggo kabutuhan utawa duwe pitakonan babagan instalasi lan operasi, tim kita ing kene kanggo mbantu.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan support plug GBT EV kanggo OEM/ODM.

★ Desain Kompak
Desain kompak nggampangake transportasi lan nyimpen.Sampeyan bisa nggawa menyang ngendi wae.Iki uga dirancang supaya gampang digunakake, supaya sampeyan bisa nikmati pengalaman pangguna sing ora repot.Iku sampurna kanggo ngisi daya ing omah utawa nalika lelungan.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (4)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (5)

★ Aman & Cepet
Plug DC GBT iki digawe nggunakake teknologi las ultrasonik.Resistensi pangisian daya cedhak karo 0. ZL setya nyedhiyakake EVSE sing cepet, aman, lan dipercaya.Iki bakal nggawe pangisi daya EV luwih gampang.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (6)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 1 kanggo stasiun pangisi daya soket (7)
EV-Kabel Pengisian Daya-1
EV-Kabel Pengisian-2
EV-Kabel Pengisian Daya-3

Perbandingan Parameter Model

SPESIFIKASI

JENENG MODEL

ZL-CHC001

ZL-CHC002

ZL-CHC003

ZL-CHC004

ZL-CHC007

ZL-CHC008

Spesifikasi Listrik Daya Pengisian 3.6KW 11 kW 7,2 kW 22 kW 3,6 kW 7,2 kW
Rated Saiki 16A 16A3P 32A 32A3P 16A 32A
Sambungan Terminal Tipe 2 nganti Tipe 2 Tipe 1 nganti Tipe 2
Tegangan Rated AC ± 10% 220 V 400V 220 V 400V 220 V 220 V
Material lan Safety Bahan Kabel Kab TPE TPU TPE TPU TPE TPE
Tipe Kabel Lurus / Coiled
Len Kab Dawane standar yaiku 5m (bisa disesuaikan)
Sertifikasi CE, Rohs
Paket Paket Eksternal Karton Karton Karton Karton Karton Karton
Ukuran Paket 40*40*8cm
Bobot reged 2,5 kg 3 kg 3 kg 4 kg 2,5 kg 3 kg

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: