Babagan awake dhewe

babagan-perusahaan

Profil Perusahaan

Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. diadegake ing Maret 2020, minangka perusahaan produksi teknologi dhuwur sing ana ing kutha Suzhou sing apik, cedhak karo Shanghai.Kanthi pabrik sprawling sing jembaré 28.000 meter persegi, kita spesialis ing riset lan pangembangan, desain, produksi, sales, lan layanan produk daya kendaraan energi anyar.

produk
Desain

Struktur
R&D

Precision
Manufaktur

pas wektune
Pangiriman

Seri produk utama kita kalebu produk pangisi daya kendaraan energi anyar kayata bedhil ngisi daya, kursi, pangisi daya mode 2, sabuk kabel, lan unit kontrol, uga cetakan otomatis lan produk cetakan injeksi.Kita gumunggung kemampuan R&D lan desain sing kuwat, nggunakake teknologi produksi sing canggih lan nyedhiyakake layanan sawise-sales sing apik.Liwat kolaborasi karo institusi sing dihormati kaya Universitas Teknologi Hefei, kita terus-terusan ngupayakake inovasi, ngenalake produk anyar lan nglamar teknologi mutakhir, posisi awake dhewe minangka trailblazer industri.

Ing November 2020, Zilong entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, lan ing Desember 2020, nampa sertifikasi CQC.Saiki kita lagi proses nglamar sertifikasi sistem kualitas produk otomotif IATF16949.Komitmen kita kanggo kualitas lan inovasi wis ngasilake total 38 aplikasi properti intelektual, sing 11 wis sah utawa kadhaptar, kalebu 4 paten penemuan, 8 paten desain, 1 sirkuit terpadu, lan 2 merek dagang.

Minangka pemasok sing ditunjuk (sekunder) kanggo produsen mobil penumpang sing misuwur kayata SAIC, JAC, Chery, lan pemasok langsung menyang WM Motor, kita wis nggawe kerjasama nasional karo merek terkenal ing saindenging jagad.Rangkaian produk kita nyakup macem-macem produk pangisi daya kendaraan listrik energi anyar, kalebu Pengisi Daya EV Portabel, Kotak Dinding EV Ngarep, Stasiun Pengisi Daya DC, Modul Pengisian EV, lan Aksesoris EV.Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.

Zilong fokus ing nyedhiyakake pelanggan karo produk pangisi daya profesional sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.Produk EV kita dicocogake kanggo pasar kluwarga lan komersial, nyukupi kabutuhan solusi pangisian daya EV sing terus berkembang.Kajaba iku, kita nawakake layanan OEM lan ODM kanggo para pelanggan, lan produk kita populer ing Eropa, Amerika, Asia, lan wilayah liyane.

Hubungi Kita

Didorong dening komitmen kanggo pangembangan industri otomotif energi anyar, kita kepengin dadi pimpinan lan inovator ing lapangan.Filosofi bisnis kita ngubengi kapercayan yen "kualitas minangka jiwa, prinsip iman sing apik, lan inovasi mimpin masa depan."Kita ngupayakake nggawe hubungan jangka panjang karo para pelanggan kanthi menehi rega sing kompetitif, produk berkualitas tinggi, lan layanan sawise-sales sing luar biasa, njamin kahanan sing menang-menang kanggo kabeh pihak sing melu.Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan lan nggampangake tuwuhing industri otomotif energi anyar bebarengan.