CCS1DC Kendaraan Listrik Cepat Konektor Pengisian EV Plug63A 80A 125A 200ACCS Combo 2 DC Pengisian Cepat untuk Stasiun Pengisian EV

The CCS1 pins EV plug Resistance kontak teknologi iki cedhak nol, nalika Tambah suhu ing nggunakake suda.Iki tegese proses pangisian daya sing luwih aman, uga umur layanan sing luwih dawa.Kanggo tingkat proteksi IP55, terminal lan kabel crimping bagean kuwat karo karet.Kita minangka salah siji saka sawetara manufaktur Cina sing duwe sertifikat TUV, CB, CE, ETL.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 150A / 200A
2. Tegangan Operasi: DC 1000V
3. Tahan Isolasi: >1000MΩ(DC500V)
4. Tahan Tegangan: 3000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation

7. DC Max Ngisi daya Power: 127.5KW


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

konektor EV CCS1
Rated saiki 63A-200A
voltase dirating 1000VDC
Resistance insulasi > 500MΩ
Impedansi kontak 0,5 mΩ Maks)
Tahan voltase 3500V
Kelas tahan api saka cangkang karet UL94V-0
Urip mekanik > 10000 unloaded plugged
Cangkang plastik plastik termoplastik
Rating pangayoman IP67
Suhu lingkungan kerja -30 ℃ - + 50 ℃
Tambah suhu terminal <50K
Insertion lan Extraction Force <100N
Garansi 2 taun

Fitur produk

★ Dhuwur Power

Plug pangisi daya DC CCS1 kanggo kendaraan listrik ndhukung pangisi daya cepet nganti voltase 1000V, arus 250A.Konektor CCS1 iki bisa digunakake kanggo nginstal stopkontak listrik ing DC EV Fast Charging Station.

ccs-1
ccs-2

★ Sertifikasi
Plug EV CCS1 iki nduweni sertifikasi CE, lan ETL.dhaftar kang diakoni nasional laboratorium test (NRTL).Iki nyedhiyakake tes keamanan pihak katelu kanggo sawetara teknologi, kayata pangisi daya EV.

★ Ngisi daya Aman
Keamanan minangka prioritas utama nalika ngrancang Colokan EV AC Tipe 1.Padha duwe macem-macem fitur safety kayata overvoltage lan proteksi overcurrent.Fitur safety iki dirancang kanggo nglindhungi saka kejut listrik lan ngindhari karusakan ing sistem listrik kendaraan sampeyan.

ccs-3
ccs-4

★ Ramah lingkungan
Produk kasebut dikemas kanthi bahan sing bisa didaur ulang.Janji kanggo nggunakake siji sepuluh ewu saka bathi taunan kanggo menehi bali kanggo masyarakat lan nandur wit kanggo afforestation.

★ Aman & Cepet
Plug CCS1 iki digawe nggunakake teknologi weld ultrasonik.Resistensi pangisian daya cedhak karo 0. ZL setya nyedhiyakake EVSE sing cepet, aman, lan dipercaya.Iki bakal nggawe pangisi daya EV luwih gampang.

ccs-5

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: