CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A

KINERJA ELEKTRIKAL
1. Rated saiki: 300A-600AC Resistance Kontak: 0.5MQ Max
2. Tegangan operasi: 1000V
3. munggah suhu terminal: <50K
4. Resistansi isolasi: > 1000MQ(DC500V)
5. Tegangan tahan: 2000V

SIFAT MEKANIKAL
Umur mekanik: plug in/out tanpa beban > 10000 kali Gaya selipan: 45N


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Suhu operasi:-30°C-+ 50C

BAHAN LANGGANAN
Bahan kasus: termoplastik, tahan api kelas UL94 V-0
Terminal: paduan tembaga, plating perak

Rated saiki
300A-400A
400A-600A

Spesifikasi Kabel
2X25+1X25+(6X0.75)P, 28TPU
2X35+1X25+(6X0.75)P, 30TPU

pangandikan
Warna cangkang: putih/ireng
Warna kabel: black/orange

Kinerja Listrik

konektor EV HPC
Rated saiki 300A-600A
voltase dirating 1000VDC
Resistance insulasi > 500MΩ
Impedansi kontak 0,5 mΩ Maks)
Tahan voltase 3500V
Kelas tahan api saka cangkang karet UL94V-0
Urip mekanik > 10000 unloaded plugged
Cangkang plastik plastik termoplastik
Rating pangayoman IP67
Suhu lingkungan kerja -30 ℃ - + 50 ℃
Tambah suhu terminal <50K
Insertion lan Extraction Force <100N
Garansi 1 taun

Fitur produk

★ Dhuwur Power
Plug pangisi daya DC CCS1 kanggo kendaraan listrik ndhukung pangisi daya cepet nganti voltase 1000V, arus 250A.Konektor CCS1 iki bisa digunakake kanggo nginstal stopkontak listrik ing DC EV Fast Charging Station.

CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A (2)
CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A (1)

★ Sertifikasi
Plug EV CCS1 iki nduweni sertifikasi CE, lan ETL.dhaftar kang diakoni nasional laboratorium test (NRTL).Iki nyedhiyakake tes keamanan pihak katelu kanggo sawetara teknologi, kayata pangisi daya EV.

★ Ngisi daya Aman
Keamanan minangka prioritas utama nalika ngrancang Colokan EV AC Tipe 1.Padha duwe macem-macem fitur safety kayata overvoltage lan proteksi overcurrent.Fitur safety iki dirancang kanggo nglindhungi saka kejut listrik lan ngindhari karusakan ing sistem listrik kendaraan sampeyan.

CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A (4)
CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A (3)

★ Ramah lingkungan
Produk kasebut dikemas kanthi bahan sing bisa didaur ulang.Janji kanggo nggunakake siji sepuluh ewu saka bathi taunan kanggo menehi bali kanggo masyarakat lan nandur wit kanggo afforestation.

★ Aman & Cepet
Plug CCS1 iki digawe nggunakake teknologi weld ultrasonik.Resistensi pangisian daya cedhak karo 0. ZL setya nyedhiyakake EVSE sing cepet, aman, lan dipercaya.Iki bakal nggawe pangisi daya EV luwih gampang.

CCS2 HPC pangisi daya cepet 300A 600A (5)

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: