DC 750V 200A 250A GBT EV Konektor Dual Gun GB/T EV Pengisian Plug DC Pengisian Cepat untuk Stasiun Pengisian EV

Plug GB / T EV minangka standar sing dipercaya lan digunakake kanggo ngisi kendharaan listrik ing China.Kompatibilitas karo umume kendharaan listrik sing diprodhuksi ing negara kasebut lan gampang digunakake dadi pilihan sing populer kanggo pamilik kendaraan listrik ing China.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 80A 125A 200A 250A
2. Tegangan Operasi: 750V / 1000V DC
3. Tahan Isolasi: > 2000MΩ (DC1000V)
4. Tahan Tegangan: 3000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50K Insulation


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

konektor EV GB/T
Rated saiki 80A/100A/125A/150A/200A/250A
voltase dirating 750V/1000V DC
Ketahanan Isolasi > 500MΩ
Tahan Tegangan 3500VAC
Munggah Suhu <50K
Suhu Sheathing <60 ℃
Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Altitude <4000m
Pasukan Sisipan & Penarikan <140N
Umur Plug > 10000 Siklus Kawin
Rating pangayoman IP67
Rating Flammability UL94V-0
Garansi 12 sasi / 10000 Siklus kawin

Fitur produk

★ Sertifikasi
Plug pangisi daya DC wis lulus inspeksi lan pengujian kuat CQO nasional, lan luwih saka 20 item tes sing ketat njamin kualitas lan stabilitas produk sakabèhé.Sertifikasi iki penting kanggo pelanggan sing pengin mesthekake yen tuku produk sing berkualitas lan dipercaya.

GBT DC Gun (2)
GBT DC Gun (4)

★ OEM & ODM
Kita setya nyedhiyakake layanan lan dhukungan tingkat paling dhuwur kanggo para pelanggan.
Apa sampeyan butuh bantuan kanggo milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan utawa duwe pitakon babagan instalasi lan operasi, tim kita bakal mbantu.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan support plug GBT EV kanggo OEM/ODM.

★ Aman & Cepet
Plug DC GBT iki digawe nggunakake teknologi las ultrasonik.Resistensi pangisian daya cedhak karo 0. ZL setya nyedhiyakake EVSE sing cepet, aman, lan dipercaya.Iki bakal nggawe pangisi daya EV luwih gampang.

GBT XDC Gun (2)
GBT DC Gun (3)
GBT DC Gun (1)
GBT DC Gun (5)
GBT XDC Gun (1)
GBT XDC Gun (3)
GBT XDC Gun (4)

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: