Pitakonan

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional aplikasi energi anyar lan lestari.

Apa garansi?

12 wulan.Ing wektu iki, kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis lan ngganti bagean anyar kanthi gratis, pelanggan tanggung jawab kanggo pangiriman.

Apa syarat packing sampeyan?

Umumé, kita ngemas barang ing karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sampeyan sawise entuk surat wewenang.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 50% minangka simpenan, lan 50% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Apa syarat dagang sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DAP, DDU, DDP.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umumé, bakal njupuk 3 kanggo 7 dina apa sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis.Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

Apa kebijakan sampel sampeyan?

Kita bisa nyedhiyani sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging pelanggan kudu mbayar conto costand biaya kurir.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.

Apa bedane Charger Movable lan Charger Wallbox?

Saliyane prabédan katon ketok, tingkat pangayoman utama beda: wallbox tingkat pangreksan pangisi daya IP54, kasedhiya njobo;Lan tingkat proteksi Movable Charger yaiku IP43, dina udan lan cuaca liyane ora bisa digunakake ing njaba ruangan.

Kepiye cara pangisi daya AC EV?

Output saka kiriman pangisi daya AC yaiku AC, sing mbutuhake 0BC kanggo mbenerake voltase kasebut dhewe, lan diwatesi dening kekuwatan 0BC, sing umume cilik, kanthi mayoritas 3.3 lan 7kw.

Pangisi daya EV apa sing dibutuhake?

Luwih becik milih miturut 0BC kendaraan sampeyan, contone, yen 0BC kendaraan sampeyan 3.3kW, mula sampeyan mung bisa ngisi kendaraan sampeyan kanthi 3.3KW sanajan sampeyan tuku 7KW utawa 22KW.

Kepiye cara nggunakake pangisi daya EV?

Sampeyan kudu nyambungake pangisi daya ev menyang sumber daya banjur masang plug pangisi daya menyang mobil.Yen sampeyan wis milih kertu RFID, iku mung bakal miwiti ngisi daya sawise sampeyan wis geser kertu RFID.versi app sampeyan bisa ngontrol wiwitan utawa mandheg ngisi daya ing ponsel, lan sampeyan uga bisa nggawe janjian kanggo ngisi daya ing wektu tartamtu.

Apa MOQ?

Yen sampeyan mung pesen siji produk, kita uga bisa ngatur logo utawa ngganti warna panel kanggo sampeyan, nanging kustomisasi iki kasedhiya kanthi biaya tambahan.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa syarat pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CIF, Apa syarat pembayaran sampeyan? Kita nampa kabeh cara pembayaran: paypal, T / T, kertu kredit, jaminan Alibaba, West Union ... Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane.