GB/T Portable EVSE Baterai Mobil Listrik EV Charger plug Portable EV Charger dengan Layar LCD 3.6KW 7KW 11KW 22kW

Pangisi daya EV portabel nduweni tampilan lan ergonomis sing apik.Gampang kanggo plug lan copot, desain anti banyu lan nutup, aman lan awet. Iki gb t portabel ev pangisi daya tundhuk karo GB / T20234.2 lan ngowahi saiki menyang titik cocok bener lan irit.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated saiki: 16A/32A (Fase Tunggal Daya Rated: 3.5KW/7KWTegangan operasi: 250V
2. Rated saiki: 16A/32A (Telung phase)
3. Rated Daya: 11KW / 22KW
4. Tegangan operasi: 380V
5. Resistance kontak: 0.5MQ Max


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Sifat Mekanik

1. munggah suhu terminal: <50K

2. Umur mekanik: plug in/out tanpa beban> 10000 timeslmpat gaya eksternal: bisa 1M dropCoupledinsertion force: 45N

3. Tahan isolasi:> 500MQ(DC500V)

Fungsi Control Box

● Proteksi bocor
● Overvoltage under-voltase pangayoman
● pangayoman liwat mbukak

● Perlindhungan lemah
● pangayoman liwat-suhu

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A / 32A
Daya Output 3.6kW / 7.4kW / 11KW / 22KW
Tegangan operasi Standar Nasional 220V, Standar Amerika 120/240V.Standar Eropa 230V
Suhu operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Anti tabrakan ya wis
Tahan UV ya wis
Rating pangayoman IP67
Sertifikasi CE / TUV / CQC / CB / UKCA / FCC
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga
Bahan Casing Kab Bahan Termoplastik
Bahan Kabel Kab TPE/TPU
Dawane kabel 5m utawa selaras
Bobot resik 2.0-3.0kg
Tipe Plug Opsional Colokan industri, Inggris, NEMA14-50, NEMA 6-30P, NEMA 10-50P Schuko, CEE, Standar Nasional telung cabang plug, lsp
Garansi 12 sasi / 10000 Siklus kawin

Fitur produk

★ Katon Unik
Pangisi daya EV portabel dirancang kanggo serbaguna lan bisa digunakake ing lingkungan apa wae, kalebu setelan ruangan kayata wilayah pesisir sing lembab utawa wilayah subzero -40°C.

★ struktur kuwat, tahan kanggo crushing
Seri pangisi daya Portable EV nduweni struktur sing kuat lan kuat sing bisa nahan remuk utawa impact potensial.

GBT-1
GBT-2

★ Waterproof, ora wedi udan soaking
Pangisi daya EV portabel duwe kinerja anti banyu sing luar biasa, dadi tahan udan lan banyu.

★ Kompatibilitas kuwat, bisa adaptasi kanggo kabeh model EV
Pangisi daya EV portabel kompatibel karo kabeh model kendaraan listrik (EV).Padha pas karo sinyal PWM kendaraan, njamin proses pangisian daya sing lancar lan efisien kanggo EV ing pasar.

★ Performance Stabil, Rate Gagal Banget Low
Pangisi daya EV portabel wis diuji kanthi ketat kanggo macem-macem skenario pangisian daya, entuk manfaat saka pengalaman EVSE 13 taun perusahaan.Dheweke nawakake kinerja sing stabil kanthi tingkat kegagalan minimal, nyedhiyakake pangisian daya sing dipercaya lan konsisten kanggo EV sampeyan.

★ Mekanisme Perlindhungan Sampurna, Aman Kanggo Gunakake
Seri pangisi daya EV portabel dilengkapi mekanisme proteksi sing komprehensif kanggo njamin panggunaan sing aman.Dheweke nggabungake kabeh protokol keamanan sing dibutuhake, nyedhiyakake katentreman sajrone proses ngisi daya.

GBT-3
PORTABLE-EV-CHARGER

★ Full-Link Ngawasi Suhu
pangisi daya EV portabel duwe fitur pemantauan suhu link lengkap, sing terus-terusan ngawasi suhu ing kabeh sirkuit pangisi daya kanthi wektu nyata.Yen suhu ngluwihi nilai prasetel, proses pangisian daya langsung mandheg, njamin safety lan nyegah overheating.

★ TipeA+6mA DC
pangisi daya EV portabel tundhuk karo standar perlindungan bocor paling anyar saka Amerika Utara lan Eropa (Tipe A+6).Dirancang kanggo mungkasi pangisi daya sajrone 30ms yen arus bocor DC ngluwihi 6mA, nyedhiyakake kinerja safety sing dhuwur lan nglindhungi bebaya listrik sing potensial.

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: