J1772 plug SAE type1 plug Portable EV Charger Kanthi Layar LCD 3.6KW 7KW

Pangisi daya mobil EV Tipe 1 J1772 cocog karo kendaraan standar Amerika.Kanthi pangisi daya portabel tipe 1, pemilik bisa ngisi daya mobil listrik tipe 1 kanthi gampang lan aman saka stopkontak listrik standar.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 16A / 26A / 32A / 40A
2. Tegangan Operasi: 110V / 240V Suhu Terminal
3. Tahan Isolasi: > 1000MΩ (DC500V)
4. Tahan Tegangan: 2000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A/26A/32A/40A
Suhu operasi -40°C nganti +55°C
Suhu panyimpenan -40°cto+80°C
Tegangan Input Tegangan Output 96-270VAC
Ketahanan Isolasi > 500MΩ DC500V
Kontak Resistance 0,5 mΩ Maks
Tahan Tegangan 2000V
Rating Flammability UL94V-0
Umur Mekanik > 10000 Siklus Kawin
Rating Proteksi Casing IP67
Bahan Casing Kab Termoplastik
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga, plating perak + ndhuwur termoplastik
Sertifikasi Kabel UL
Garansi 12 sasi / 10000 siklus kawin

Fitur produk

★ Katon Unik
Pangisi daya EV portabel dirancang kanggo serbaguna lan bisa digunakake ing lingkungan apa wae, kalebu setelan ruangan kayata wilayah pesisir sing lembab utawa wilayah subzero -40°C.

pengisi daya tipe1-porable-ev-(1)
pengisi daya tipe1-porable-ev-(2)

★ struktur kuwat, tahan kanggo crushing
Seri pangisi daya Portable EV nduweni struktur sing kuat lan kuat sing bisa nahan remuk utawa impact potensial.

★ Waterproof, ora wedi udan soaking
Pangisi daya EV portabel duwe kinerja anti banyu sing luar biasa, dadi tahan udan lan banyu.

★ Kompatibilitas kuwat, bisa adaptasi kanggo kabeh model EV
Pangisi daya EV portabel kompatibel karo kabeh model kendaraan listrik (EV).Padha pas karo sinyal PWM kendaraan, njamin proses pangisian daya sing lancar lan efisien kanggo EV ing pasar.

pengisi daya tipe1-porable-ev-(3)
pengisi daya tipe1-porable-ev-(4)

★ Performance Stabil, Rate Gagal Banget Low
Pangisi daya EV portabel wis diuji kanthi ketat kanggo macem-macem skenario pangisian daya, entuk manfaat saka pengalaman EVSE 13 taun perusahaan.Dheweke nawakake kinerja sing stabil kanthi tingkat kegagalan minimal, nyedhiyakake pangisian daya sing dipercaya lan konsisten kanggo EV sampeyan.

★ Mekanisme Perlindhungan Sampurna, Aman Kanggo Gunakake
Seri pangisi daya EV portabel dilengkapi mekanisme proteksi sing komprehensif kanggo njamin panggunaan sing aman.Dheweke nggabungake kabeh protokol keamanan sing dibutuhake, nyedhiyakake katentreman sajrone proses ngisi daya.

pengisi daya tipe1-porable-ev-(5)
tipe1-porable-ev-charger-(6)

★ Full-Link Ngawasi Suhu
pangisi daya EV portabel duwe fitur pemantauan suhu link lengkap, sing terus-terusan ngawasi suhu ing kabeh sirkuit pangisi daya kanthi wektu nyata.Yen suhu ngluwihi nilai prasetel, proses pangisian daya langsung mandheg, njamin safety lan nyegah overheating.

★ TipeA+6mA DC
pangisi daya EV portabel tundhuk karo standar perlindungan bocor paling anyar saka Amerika Utara lan Eropa (Tipe A+6).Dirancang kanggo mungkasi pangisi daya sajrone 30ms yen arus bocor DC ngluwihi 6mA, nyedhiyakake kinerja safety sing dhuwur lan nglindhungi bebaya listrik sing potensial.

tipe1-porable-ev-charger-(7)
type1-porable-ev-charger-(8)
pengisi daya tipe1-porable-ev-(9)
type1-porable-ev-charger-10
type1-porable-ev-charger-11

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: