2023 Jiangsu Zilong pameran acara

2023-Jiangsu-Zilong-pameran-acara-(2)

Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. nyebarake sayap menyang masa depan lan wis fokus ing pangembangan pasar internasional.Kanggo nggedhekake bisnis lan nguatake kerjasama internasional, perusahaan wis mutusake kanggo melu ing sawetara pameran penting ing taun 2023.

Ing ngisor iki informasi lan laporan sing gegandhengan babagan pameran kasebut: Pameran Shenzhen ing Mei 2023.

Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. bakal melu pameran ing Shenzhen ing Mei 2023. Minangka pimpinan ing bidang teknologi energi anyar China, perusahaan kasebut bakal nampilake teknologi lan produk paling anyar.

Ing wektu iku, wakil perusahaan bakal komunikasi karo mitra saka sak ndonya kanggo golek kesempatan kerjasama liyane.Pameran Power 2 Drive Europe ing Jerman ing Juni 2023:

2023-Jiangsu-Zilong-pameran-acara-(1)
2023-Jiangsu-Zilong-pameran-acara-(3)

Minangka indikator penting saka pasar energi anyar global, daya Jerman 2 Drive Eropah Exhibition wis dadi acara Highly diantisipasi ing industri.Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. bakal melu ing pameran lan nampilake teknologi lan solusi inovatif, ngarahake mimpin tren pangembangan energi anyar.Perwakilan perusahaan bakal ngrembug masalah penting kayata pembangunan lestari lan netralitas karbon karo pakar industri lan pimpinan industri internasional.Pameran Future Mobility Asia ing Mei 2023:

Future Mobility Asia Exhibitors bakal dianakake ing Mei 2023. Pameran kasebut fokus ing inovasi ing bidang mobilitas lan transportasi ing mangsa ngarep.Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. bakal nambah sorotan ing pameran kasebut kanthi teknologi lan produk canggih, nuduhake wawasan unik babagan perjalanan ing mangsa ngarep.Ing wektu kasebut, wakil perusahaan bakal ngenalake solusi perjalanan sing cerdas lan nuduhake kesempatan bisnis lan model kerjasama anyar karo profesional industri.Pameran Shanghai ing Juni 2023:

2023-Jiangsu-Zilong-pameran-acara-(4)

Banjur, ing wulan Juni 2023, Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. bakal melu pameran penting ing Shanghai.Pameran kasebut nyedhiyakake platform kanggo perusahaan domestik lan manca kanggo komunikasi lan kerja sama.Perwakilan perusahaan bakal nampilake teknologi lan solusi energi anyar sing inovatif, lan ngrembug lan njelajah kesempatan bisnis anyar lan model kerjasama karo kolega industri.Pameran Dubai ing Oktober 2023: Pungkasan, Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. bakal melu pameran sing dianakake ing Dubai ing wulan Oktober.Pameran Dubai minangka acara internasional sing narik kawigaten para peserta pameran lan profesional saka sak ndonya.Perwakilan perusahaan bakal nampilake produk lan teknologi sing unggul ing industri lan njelajah kesempatan pangembangan karo mitra internasional.Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. kebak pangarepan kanggo melu pameran kasebut.Liwat ijol-ijolan lan kerjasama karo mitra global, perusahaan bakal luwih ningkatake pangembangan inovatif teknologi energi anyar lan mbangun masa depan sing luwih apik kanggo energi lestari global.Ing ndhuwur minangka pameran lan laporan sing gegandhengan karo Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd.. Kanggo informasi sing luwih rinci, hubungi kita.


Wektu kirim: Sep-20-2023