Teknologi energi anyar Jiangsu ZL rawuh ing pameran CPSE 2023

warta-1

ZL Tansah tetep ing ngarep Teknologi Supercharge.Nganti saiki, produk riset lan pangembangan paling anyar ZL wis ditampilake ing pameran iki.

Nguatake Ekosistem Industri, Nyedhiyakake Solusi Rantai Lengkap Kanthi dedikasi telung taun kanggo lapangan pangisian daya lan pertukaran, ZL dadi salah sawijining perusahaan energi anyar sing pertama sing nyebarake bisnis supercharging lan pengisian energi kanthi lengkap.ZL negesake manawa pangisian daya minangka industri adhedhasar ekosistem, ora mung mbutuhake teknologi lan produk sing apik nanging uga upaya ing aplikasi, operasi, lan layanan.Nganggo pendekatan sing mbukak lan menang-menang, ZL ngrancang pangembangan mangsa ngarep.

Ing pameran kasebut, bilik energi ZL uga nuduhake solusi rantai lengkap sing disesuaikan kanggo macem-macem skenario: dalan gedhe, taman lan bangunan, omah lan struktur pribadi.ZL bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi khusus khusus, Kolaborasi karo Mitra Industri kanggo Nggawe Ekosistem Pengisian Daya Berkualitas Tinggi.

Industri pangisi daya wis mlebu fase kamakmuran pembangunan sing dhuwur.Ing mangsa ngarep, ora mung perusahaan sing mlebu pasar kanthi inovasi teknologi, nanging uga kerja sama ing antarane mitra industri supaya bisa ningkatake pangembangan industri menyang nilai sing luwih dhuwur.ZL bakal nuduhake lan nggunakake sumber daya karo mitra sing bermutu, lan nggunakake kaluwihan kanggo melu kerjasama sing jero ing pangembangan industri ngisi daya.Perjanjian kerjasama wis ditandatangani karo institusi profesional kayata Sertifikasi & Pengujian Jerman Selatan (China) Co., Ltd., ETL US Standards Technical Services Co., Ltd., lan TÜV SÜD (Shanghai) Co., Ltd. ZL bakal kolaborasi karo organisasi akreditasi iki kanggo ningkataké produk lan sistem layanan plug pangisian daya aman lan anjog menyang pasar global.

Liwat melu ing Pameran Pengisian Daya lan Pertukaran Shenzhen kaping 6, ZL wis nampilake produk utama lan teknologi inti ing lapangan pangisian daya, lan melu ijol-ijolan lan diskusi sing jero karo akeh mitra industri.Ing mangsa ngarep, ZL bakal terus fokus ing inovasi ing teknologi ngisi daya lan solusi, nalika promosi kolaborasi industri bebarengan karo riset lan pangembangan produk.ZL bakal sregep maju industri pangisian daya menyang efisiensi lan nilai sing luwih dhuwur, kanthi bebarengan mbangun ekosistem pangisian daya sing berkualitas kanthi mitra industri liyane.Kita ngupayakake ndhukung pangembangan industri pangisi daya domestik sing sregep, nyedhiyakake layanan pangisian daya sing luwih trep lan efisien.


Wektu kirim: Sep-19-2023