Apa bedane Portable Ev Charging & Ev Home Charging Station

Ngisi daya EV portabel nuduhake kemampuan kanggo ngisi daya kendaraan listrik nggunakake pangisi daya portabel sing bisa digawa lan disambungake menyang macem-macem sumber daya.Pangisi daya iki biasane dilengkapi kabel sing nyambung menyang EV lan bisa disambungake menyang stopkontak standar, generator, utawa sumber daya liyane sing nyedhiyakake voltase lan arus sing dibutuhake kanggo ngisi daya.

Portable Dc Fast Charger trep kanggo pamilik EV sing butuh keluwesan kanggo ngisi kendharaan ing macem-macem lokasi, kayata nalika lelungan utawa parkir ing wilayah tanpa infrastruktur pangisi daya khusus.Iki ngidini sampeyan njupuk pangisi daya lan ngisi ulang EV ing ngendi wae ana akses menyang sumber daya sing kompatibel.

Apa-Apa-Perbedaan-Portable-Ev-Pengisian-&-Ev-Home-Stasiun Pengisian Daya--2

Nalika 32a Portable Ev Charger bisa uga duwe kecepatan pangisian daya sing luwih murah dibandhingake karo stasiun pangisian daya omah sing darmabakti, dheweke menehi solusi praktis kanggo kabutuhan pangisi daya sing terus-terusan.Sawetara pangisi daya portabel uga nawakake fitur tambahan kayata kapabilitas pangisian daya sing cerdas, tingkat pangisian daya sing bisa diatur, lan aplikasi seluler sing disambungake kanggo ngawasi lan ngatur proses pangisian daya. baterei EV, lan sumber daya kasedhiya.

Apa Stasiun Pangisian Daya Ev Ngarep Luwih Apik Dibanding Pengisi Daya Portable?

Loro-lorone stasiun pangisi daya omah EV lan pangisi daya portabel duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe.Iki pungkasane gumantung ing kabutuhan lan kahanan tartamtu.

Stasiun pangisi daya ngarep kendaraan listrik asring dipasang ing omah sampeyan kanggo nyedhiyakake cara sing trep lan dipercaya kanggo ngisi kendaraan listrik sampeyan.Pangisi daya luwih dhuwur tinimbang pangisi daya portabel, tegese kendaraan sampeyan bisa diisi daya kanthi cepet.Kajaba iku, umume stasiun pangisi daya omah bisa disambungake menyang kothak omah, nyedhiyakake sumber daya sing luwih stabil lan konsisten.

Pangisi daya Kendaraan Listrik Portable, ing tangan liyane, kompak lan portabel, ngidini sampeyan ngisi daya EV nalika lelungan.Iki migunani nalika sampeyan ora duwe akses menyang stasiun pangisi daya omah, kayata nalika lelungan utawa parkir ing area umum.Pangisi daya portabel uga minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ora duwe omah utawa papan instalasi sing winates.

Apa-Apa-Perbedaan-Portable-Ev-Pengisian-&-Ev-Home-Stasiun Pengisian Daya--3

Yen sampeyan duwe papan parkir khusus ing omah lan luwih seneng ngisi daya lan luwih cepet, stasiun pangisi daya omah kendaraan listrik bakal dadi pilihan sing luwih apik.Nanging, yen sampeyan lelungan akeh utawa mbutuhake keluwesan kanggo ngisi daya EV ing macem-macem lokasi, Ev Charger Type 1 bakal luwih pas.


Wektu kirim: Sep-20-2023