ODM

OEM & ODM

Kita bangga karo komitmen kanggo ngembangake inovasi lan nyukupi kabutuhan klien sing beda-beda.Kita nawakake dhukungan ekstensif kanggo layanan OEM (Produsen Peralatan Asli) lan ODM (Produsen Desain Asli), nguatake mitra supaya bisa urip lan nggawe produk sing luar biasa.

Yen sampeyan ...

1. Nggoleki produsen OEM / ODM ing industri iki.

2. Perlu wong sing bisa ngasilake apa sing dikarepake lan duwe desain khusus sing dicithak miturut spesifikasi sampeyan.

Banjur layanan OEM / ODM kanggo sampeyan!

kontak-kita