Layanan & Dhukungan

Service ngédap lan Dhukungan kanggo
Kebutuhan Ngisi Daya Kendaraan Anyar Sampeyan

Bangga banget amarga nawakake macem-macem produk pangisi daya kendaraan energi anyar lan solusi otomotif kanthi lengkap.Kanthi komitmen sing mantep kanggo kepuasan pelanggan, kita ngerti manawa dedikasi kanggo layanan lan dhukungan uga penting.Mangkene sampeyan bisa ngandelake layanan lan dhukungan sing luar biasa:

layanan-1

Keahlian lan Pengalaman

Tim kita kalebu profesional berpengalaman sing duwe keahlian jero lan pengalaman ekstensif ing bidang produk pangisi daya kendaraan energi anyar lan komponen otomotif.Kawruh iki nglengkapi kita kanggo ngerti kabutuhan unik sampeyan lan menehi solusi sing cocog.

Dhukungan Pelanggan khusus

Kita prioritasake kepuasan sampeyan lan duwe tim dhukungan pelanggan khusus sing kasedhiya kanggo nulung sampeyan pitakon, keprihatinan, utawa masalah.Apa sampeyan butuh informasi produk, pitulungan teknis, utawa panuntun dhumateng, pakar kita mung nelpon utawa pesen.

layanan-2
layanan-3

Training produk

Kita nawakake pelatihan produk sing lengkap kanggo mesthekake yen sampeyan lan tim sampeyan wis ngerti babagan panggunaan, pangopènan, lan instalasi bedhil, kursi, pangisi daya mode 2, kabel, unit kontrol, lan produk liyane.Tujuan kita yaiku kanggo nguatake sampeyan supaya bisa ngoptimalake penawaran kita.

Dhukungan Teknis

Kanggo tantangan teknis apa wae sing bisa sampeyan temoni, tim dhukungan teknis siap menehi pitulung kanthi cepet.Kita bisa ngatasi masalah, menehi solusi, lan nuntun sampeyan babagan instalasi utawa konfigurasi sing rumit.

layanan-4
layanan-5

Solusi khusus

Kita ngerti manawa saben proyek lan aplikasi bisa duwe syarat sing unik.Tim kita unggul ing nyediakake solusi khusus sing cocog karo kabutuhan tartamtu, mesthekake yen sampeyan entuk produk lan dhukungan sing tepat kanggo proyek sampeyan.

Pangiriman lan Layanan pas wektune

We are setya kanggo ngirim produk ing wektu lan nyediakake layanan pas wektune kapan sampeyan perlu.Jaringan logistik lan layanan sing efisien mesthekake yen sampeyan nampa pesenan kanthi cepet lan manawa panyuwunan layanan ditindakake kanthi cepet.

layanan-6
layanan-7

Jaminan Mutu

Produk kita ngalami langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo nyukupi lan ngluwihi standar industri.Yen ana masalah sing langka, tim dhukungan kita bakal kerja keras kanggo ngrampungake masalah kasebut kanthi marem.

Kesimpulane, ing Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd., layanan lan dhukungan kita bebarengan karo produk pangisi daya kendaraan energi anyar sing luar biasa lan solusi otomotif.We are darmabakti kanggo dadi partner dipercaya, mesthekake yen sampeyan duwe kawruh, pitulungan, lan solusi khusus sing dibutuhake kanggo proyek sampeyan.Sukses sampeyan sukses, lan kita ngarepake nyedhiyakake layanan lan dhukungan sing paling apik ing industri kasebut.Matur nuwun kanggo milih kita minangka partner ing pasar daya kendaraan energi anyar.