Konektor Tesla EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik 115A / 30A / 40A / 50A / 70 / 80A

Tesla plug minangka plug fase siji lan standar kanggo EV saka Amerika lan Asia.Ngidini sampeyan ngisi daya mobil tesla kanthi kacepetan gumantung saka daya pangisi daya mobil lan kemampuan kothak.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 15A / 30A / 40A / 50A / 70 / 80A
2. Tegangan Operasi: 110V/240V Suhu Terminal
3. Tahan Isolasi: >1000MΩ(DC500V)
4. Tahan Tegangan: 2000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 15A-80A
Tegangan Rated 110 V/240 V AC
Ketahanan Isolasi > 1000 MΩ
Kontak Resistance 0,5 mΩ Maks
Tahan Tegangan 2000V
Rating Flammability UL94V-0
Umur Mekanik > 10000 Siklus Kawin
Rating Proteksi Casing IP67
Bahan Casing Kab Termoplastik
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga, dilapisi salaka + ndhuwur termoplastik
Sertifikasi UL
Garansi 24 sasi / 10000 siklus kawin
Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃

 

Rsaiki     Spesifikasi Kabel
15A/fase tunggal 3X14AWG+1X18AWGTPE
30A/fase tunggal 3X10AWG+1X18AWGTPE,
40A/fase tunggal 2X9AWG+10AWG+1X18AWGTPE
50A/fase tunggal 2X8AWG+10AWG+1X18AWGTPE
70A/fase tunggal 2X7AWG+8AWG+1X18AWGTPE
80A/fase tunggal 2X6AWG+8AWG+1X18AWGTPE

Fitur produk

★ Gampang Operate
Unit iki dioptimalake kanggo pangisi daya fase tunggal sing cepet lan efisien, ngirim.

Konektor Tesla EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik 15-80A (5)
Konektor Tesla EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik 15-80A (6)

★ Biaya Irit
Chipset cerdas sing paling canggih dirancang kanggo ngenali lan ngrampungake masalah pangisi daya kanthi cepet sing bisa kedadeyan.Iki njamin kinerja sing kuat lan dipercaya, nyedhiyakake operasi sing bisa dipercaya tanpa gangguan utawa komplikasi.

★ Desain awet
Proses lapisan terpadu lan mandap crimp njamin awet liwat wektu.Iki ndadekake investasi apik kanggo konsumen.Kajaba iku, desain modular ngidini ngganti komponen individu yen dibutuhake, luwih dawa umure.

Konektor Tesla EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik 15-80A (7)
Konektor Tesla EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik 15-80A (10)

★ Ngisi daya Aman
Sarung kabel kasebut elastis banget lan tahan kanggo rusak, preduli saka kahanan lingkungan.Iki tegese njaga integritas sanajan kena ing lingkungan sing atos kayata srengenge lan lenga.Supaya sampeyan bisa yakin karo sambungan sing aman lan stabil ing antarane kabel pangisi daya lan kendaraan listrik.Iki penting kanggo njamin pengalaman pangisian daya sing aman lan efisien.

T1-Tesla-1
T1-Tesla-2
T1-Tesla-3
Tesla-T1-3
Tesla-T1-2
Tesla-T1-1

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: