Tesla plug Portable EV Charger Kabel Pengisian EV 16A 32A/40A IP67 Portable EV Charger

Model Tesla iki nduweni LCD warna kanggo pangguna kanggo ndeleng paramèter pangisian daya kayata saiki, wektu ngisi daya, suhu, lan informasi pangisian daya EV liyane.Model iki bisa dilengkapi colokan listrik sing beda, kayata CEE, Schuko, BS, NEMA, lan sapiturute, kanggo mesthekake yen cocog kanggo kabeh pasar ing saindenging jagad.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 16A/26A/32A/40A
2. Tegangan Operasi: 110V/240V Suhu Terminal
3. Tahan Isolasi: >1000MΩ(DC500V)
4. Tahan Tegangan: 2000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A/26A/32A/40A
Suhu operasi -40°C nganti +55°C
Suhu panyimpenan -40°cto+80°C
Tegangan Input Tegangan Output 96-270VAC
Ketahanan Isolasi > 500MΩ DC500V
Kontak Resistance 0,5 mΩ Maks
Tahan Tegangan 2000V
Rating Flammability UL94V-0
Umur Mekanik > 10000 Siklus Kawin
Rating Proteksi Casing IP67
Bahan Casing Kab Termoplastik
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga, plating perak + ndhuwur termoplastik
Sertifikasi Kabel UL
Garansi 12 sasi / 10000 siklus kawin

Fitur produk

★ Cocog kanggo nggunakake ing kabeh lingkungan
Pangisi daya EV portabel dirancang kanggo serbaguna lan bisa digunakake kanthi efektif ing macem-macem lingkungan, kalebu lingkungan ruangan kayata wilayah pesisir sing lembab, lan uga wilayah sub-nol ekstrem kanthi suhu nganti -40°C.

★ struktur kuwat, tahan kanggo crushing
Pangisi daya ing seri Pangisi Daya Kendaraan Listrik Portabel nduweni struktur sing awet lan awet sing tahan banget kanggo remuk utawa impact.

Pengisi Daya EV Portabel Tesla plug Kanthi Layar LCD (3)
Pengisi Daya EV Portabel Tesla plug Kanthi Layar LCD (4)

★ Waterproof, ora wedi udan soaking
Pangisi daya mobil listrik portabel nduweni kemampuan anti banyu sing nggumunake, dadi tahan banget kanggo udan lan banyu.

★ Kompatibilitas kuwat, bisa adaptasi kanggo kabeh model EV
Pangisi daya EV portabel kompatibel karo kabeh model kendaraan listrik (EV).Padha pas karo sinyal PWM kendaraan, njamin proses pangisian daya sing lancar lan efisien kanggo EV ing pasar.

★ Performance Stabil, Rate Gagal Banget Low
Pangisi daya EV portabel umume kompatibel karo macem-macem model kendaraan listrik .Dheweke njamin pengalaman ngisi daya tingkat kegagalan sing efisien lan murah kanggo kabeh kendaraan listrik ing pasar.

★ Mekanisme Perlindhungan Sampurna, Aman Kanggo Gunakake
Liwat lan kurang frekuensi proteksi.Over Current Protection.Leakage Current Protection (restart recover). Over Temperature Protection.Overload protection (self-checking recover)

Pengisi Daya EV Portabel Tesla plug Kanthi Layar LCD (5)
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-8

★ TipeA+6mA DC
Pangisi daya kendaraan listrik portabel kita dirancang khusus kanggo tundhuk karo standar perlindungan bocor paling anyar ing Amerika Utara lan Eropa.

Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-15
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-16
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-17
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-18
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-19
Tesla-plug-Portable-EV-Charger-Kanthi-LCD-Layar-20

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: