Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik

Type2 EV Plugs diprodhuksi kanthi akurasi lan efisiensi kanthi jalur produksi kanthi otomatis.Manungsa waé kanggo rincian dibayar kanggo jalur produksi kanggo mesthekake yen saben plug sing diprodhuksi memenuhi standar kualitas paling dhuwur lan ora ana cacat.Sistem kontrol kualitas dirancang kanggo mesthekake produk pungkasan sing paling apik supaya pelanggan yakin nampa produk sing aman lan dipercaya.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 16A / 32A Single / Telung Phase
2. Tegangan Operasi: AC 250V/480V
3. Tahan Isolasi: > 1000MΩ (DC500V)
4. Tahan Tegangan: 2000V
5. Resistansi Kontak: 0.5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation

7. Impact Insertion Force: > 300N


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16/32A
Tegangan Rated 250/480AC
Ketahanan Isolasi > 500MΩ
Kontak Resistance 0,5 mΩ Maks
Tahan Tegangan 2000V
Rating Flammability UL94V-0
Umur Mekanik > 10000 Siklus Kawin
Rating Proteksi Casing IP67
Bahan Casing Kab Termoplastik
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga ndhuwur termoplastik berlapis perak
Garansi 12 sasi
Sertifikasi UKCA / CB / TUV / CE
Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃

Fitur produk

★ Gampang Operate
Desain sing prasaja, sing bisa dipasang kanthi gampang ing kendharaan apa wae sing kompatibel, ngilangi kabutuhan kanggo tuku adaptor sing rumit.Kesederhanaan iki ndadekake pangisi daya dadi pilihan sing sampurna kanggo konsumen individu utawa operator armada komersial sing nggoleki pengalaman pangisian daya tanpa repot.

T2-Wong wadon
T2-lanang

★ Biaya Irit
Plug AC Tipe 1 kanggo ngisi kendharaan listrik minangka pilihan sing terjangkau amarga nggunakake teknologi lan infrastruktur sing luwih sithik dibandhingake karo cara ngisi daya liyane kayata ngisi daya cepet DC.Colokan AC EV Tipe 1 minangka pilihan populer kanggo stasiun pangisi daya umum lan omah.

★ Desain awet
Proses lapisan terpadu lan mandap crimp njamin awet liwat wektu.Iki ndadekake investasi apik kanggo konsumen.Kajaba iku, desain modular ngidini ngganti komponen individu yen dibutuhake, luwih dawa umure.

Konektor T2 EV (1)
Konektor T2 EV (2)

★ Ngisi daya Aman
Keamanan minangka prioritas utama nalika ngrancang Colokan EV AC Tipe 1.Padha duwe macem-macem fitur safety kayata overvoltage lan proteksi overcurrent.Fitur safety iki dirancang kanggo nglindhungi saka kejut listrik lan ngindhari karusakan ing sistem listrik kendaraan sampeyan.

Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (14)
Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (11)
Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (6)
Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (7)
Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (20)
Tipe 2 IEC 62196-2 Female EV Plug Konektor 16A 32A Type2 EV Plug kanggo Pengisi Daya Mobil Listrik (2)

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: