Tipe 2 Portable EVSE Mobil Listrik Baterai EV Charger Plug Portable EV Charger Kanthi Layar LCD 3.6KW 7KW

Pangisi daya EVSE Portabel IEC 62196 Tipe 2 mesthi dadi pilihan sing paling apik kanggo pamilik kendaraan listrik sing ngutamakake kenyamanan, keamanan, lan efisiensi.Kompatibilitas, portabilitas, gampang digunakake, fitur safety, kacepetan pangisian daya, lan daya tahan ndadekake produk sing misuwur ing pasar.Investasi ing pangisi daya berkualitas tinggi iki kanggo nambah pengalaman ngisi daya kendaraan listrik lan nikmati keuntungan transportasi sing lestari.

 


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A / 32A
Daya Output 3.6kW / 7.4kW / 11KW / 22KW
Tegangan operasi Standar Nasional 220V, Standar Amerika 120 / 240V.Standar Eropa 230V
Suhu operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Anti tabrakan ya wis
Tahan UV ya wis
Rating pangayoman IP67
Sertifikasi CE / TUV / CQC / CB / UKCA / FCC
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga
Bahan Casing Kab Bahan Termoplastik
Bahan Kabel Kab TPE / TPU
Dawane kabel 5m utawa selaras
Bobot resik 2.0-3.0kg
Tipe Plug Opsional Colokan industri, Inggris, NEMA14-50, NEMA 6-30P, NEMA 10-50P Schuko, CEE, Standar Nasional telung cabang plug, lsp.
Garansi 12 sasi / 10000 Siklus kawin

1. Rated saiki:16A/32A (Fase Tunggal Daya Rated: 3.5KW/7KWTegangan Operasi: 250V)
2. Rated saiki:16A/32A (telung fase)
3. Rated Daya:11KW/22KW
4. Tegangan operasi:380V
5. Resistansi kontak:0.5MQ Maks
6. SIFAT MEKANIKAL
7. Kenaikan suhu terminal:<50K
8. urip mekanik:plug in/out tanpa beban> 10000 kali lmpat saka gaya eksternal: bisa entuk 1M dropCoupledinsertion force: 45N
9. Tahan isolasi:> 500MQ(DC500V)

Fitur produk

★ Katon Unik
Pangisi daya EV portabel dirancang kanggo serbaguna lan bisa digunakake ing lingkungan apa wae, kalebu setelan ruangan kayata wilayah pesisir sing lembab utawa wilayah subzero -40°C.

type2-portabel-ev-pangisi daya-(1)
type2-portabel-ev-pangisi daya-(2)

★ struktur kuwat, tahan kanggo crushing
Seri pangisi daya Portable EV nduweni struktur sing kuat lan kuat sing bisa nahan remuk utawa impact potensial.

★ Waterproof, ora wedi udan soaking
Pangisi daya EV portabel duwe kinerja anti banyu sing luar biasa, dadi tahan udan lan banyu.

★ Kompatibilitas kuwat, bisa adaptasi kanggo kabeh model EV
Pangisi daya EV portabel kompatibel karo kabeh model kendaraan listrik (EV).Padha pas karo sinyal PWM kendaraan, njamin proses pangisian daya sing lancar lan efisien kanggo EV ing pasar.

★ Performance Stabil, Rate Gagal Banget Low
Pangisi daya EV portabel wis diuji kanthi ketat kanggo macem-macem skenario pangisian daya, entuk manfaat saka pengalaman EVSE 13 taun perusahaan.Dheweke nawakake kinerja sing stabil kanthi tingkat kegagalan minimal, nyedhiyakake pangisian daya sing dipercaya lan konsisten kanggo EV sampeyan.

type2-portabel-ev-pangisi daya-(3)
type2-portabel-ev-pangisi daya-(4)

★ Mekanisme Perlindhungan Sampurna, Aman Kanggo Gunakake
Seri pangisi daya EV portabel dilengkapi mekanisme proteksi sing komprehensif kanggo njamin panggunaan sing aman.Dheweke nggabungake kabeh protokol keamanan sing dibutuhake, nyedhiyakake katentreman sajrone proses ngisi daya.

★ Full-Link Ngawasi Suhu
pangisi daya EV portabel duwe fitur pemantauan suhu link lengkap, sing terus-terusan ngawasi suhu ing kabeh sirkuit pangisi daya kanthi wektu nyata.Yen suhu ngluwihi nilai prasetel, proses pangisian daya langsung mandheg, njamin safety lan nyegah overheating.

type2-portabel-ev-pangisi daya-(5)
type2-portabel-ev-pangisi daya-(6)

★ TipeA+6mA DC
pangisi daya EV portabel tundhuk karo standar perlindungan bocor paling anyar saka Amerika Utara lan Eropa (Tipe A+6).Dirancang kanggo mungkasi pangisi daya sajrone 30ms yen arus bocor DC ngluwihi 6mA, nyedhiyakake kinerja safety sing dhuwur lan nglindhungi bebaya listrik sing potensial.

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: