Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket

Tipe 2 kanggo ngetik 2 kabel ekstensi EV telung fase siji fase nyedhiyakake daya sing dipercaya lan efisien.Kabel EV cocog kanggo macem-macem aplikasi lan dirancang kanggo nyukupi panjaluk infrastruktur pangisi daya EV.Kabel EV iki nduweni konektor Tipe 2 ing loro-lorone.Iki ngidini pamilik EV kanggo ngluwihi jangkoan kabel pangisi daya.

KINERJA ELEKTRIKAL

1. Rated Saiki: 16A, 32Amp (Adjustable)
2. Tegangan operasi: 250V ~ 480V AC
3. Insulation Resisitance: > 1000MΩ
4. Munggah Suhu Terminal: <50K
5. Tahan Tegangan: 2000V


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A/32A
Tegangan operasi 250V / 480V
Suhu operasi -30 ℃ - + 50 ℃
Anti tabrakan ya wis
Tahan UV ya wis
Rating Proteksi Casing IP55
Sertifikasi TUV / CE / UKCA / CB
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga
Bahan Casing Kab Bahan Termoplastik
Bahan Kabel Kab TPE/TPU
Dawane kabel 5m utawa selaras
Warna Kabel Ireng, Oranye, Ijo
Garansi 12 sasi / 10000 Siklus kawin

Fitur produk

★ Pabrik Langsung
We nyedhiyani pabrik-langsung jinis 2 kanggo 2 kabel extension EV sing dirancang kanggo penak.Kabeh kabel kita digawe saka bahan berkualitas tinggi sing njamin keamanan lan daya tahan.Insulasi kasebut digawe saka bahan tahan suhu dhuwur khusus sing menehi proteksi sing unggul lan njamin kabel bakal tetep dipercaya ing suhu sing ekstrem.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (1)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (2)

★ Multiple Aplikasi
Kabel iki kompatibel karo pangisi daya Tipe 2, saengga bisa digunakake ing papan parkir, stasiun layanan ing dalan motor, utawa ing papan liya sing kasedhiya pangisi daya Tipe 2.Desain awet kabel iki bakal njamin sampeyan bisa ngisi daya ing endi wae.Kabel ekstensi EV jinis 2 nganti jinis 2 iki minangka pilihan ide kanggo pamilik EV Eropa sing ngisi daya nalika pindhah.

★ OEM & ODM
Kita setya nyedhiyakake layanan lan dhukungan tingkat paling dhuwur kanggo para pelanggan.
Apa sampeyan butuh bantuan kanggo milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan utawa duwe pitakon babagan instalasi lan operasi, tim kita bakal mbantu.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan support plug GBT EV kanggo OEM/ODM.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (3)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (4)

★ Aman & Cepet
Plug DC GBT iki digawe nggunakake teknologi las ultrasonik.Resistensi pangisian daya cedhak karo 0. ZL setya nyedhiyakake EVSE sing cepet, aman, lan dipercaya.Iki bakal nggawe pangisi daya EV luwih gampang.

Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (5)
Kabel Pengisian Ekstensi EV Tipe 2 Kanggo Tipe 2 kanggo stasiun pangisi daya soket (6)
EV-Kabel Pengisian Daya-1
EV-Kabel Pengisian-2
EV-Kabel Pengisian Daya-3

Perbandingan Parameter Model

SPESIFIKASI

JENENG MODEL

ZL-CHC001

ZL-CHC002

ZL-CHC003

ZL-CHC004

ZL-CHC007

ZL-CHC008

Spesifikasi Listrik Daya Pengisian 3.6KW 11 kW 7,2 kW 22 kW 3,6 kW 7,2 kW
Rated Saiki 16A 16A3P 32A 32A3P 16A 32A
Sambungan Terminal Tipe 2 nganti Tipe 2 Tipe 1 nganti Tipe 2
Tegangan Rated AC ± 10% 220 V 400V 220 V 400V 220 V 220 V
Material lan Safety Bahan Kabel Kab TPE TPU TPE TPU TPE TPE
Tipe Kabel Lurus / Coiled
Len Kab Dawane standar yaiku 5m (bisa disesuaikan)
Sertifikasi CE, Rohs
Paket Paket Eksternal Karton Karton Karton Karton Karton Karton
Ukuran Paket 40*40*8cm
Bobot reged 2,5 kg 3 kg 3 kg 4 kg 2,5 kg 3 kg

Sertifikat

Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi kayata TUV, UL, ETL, CB, UKCA, lan CE, njamin safety, efisiensi, lan stabilitas.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

opah

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: