USA SAE J1772 Konektor J1772 16A 32A Type1 EV Plug untuk Pengisi Daya Mobil Listrik

Tipe 1 minangka plug fase siji lan standar kanggo EV saka Amerika lan Asia.Ngidini sampeyan ngisi daya mobil kanthi kacepetan nganti 7,4 kW, gumantung saka daya pangisi daya mobil lan kemampuan kothak.

Kinerja Listrik

1. Rated Saiki: 16A / 20A / 30A / 32A / 40A / 50A / 70 / 80A
2. Tegangan Operasi: 110V / 240V Suhu Terminal
3. Tahan Isolasi: > 1000MΩ (DC500V)
4. Tahan Tegangan: 2000V
5. Resistansi Kontak: .5mΩ Maks
6. Terminal munggah suhu: <50KIsulation


Detail Produk

Video produk

OEM & ODM

Q2

Kinerja Listrik

Rated Saiki 16A-80A
Tegangan Rated 110 V/240 V AC
Ketahanan Isolasi > 1000 MΩ
Kontak Resistance 0,5 mΩ Maks
Tahan Tegangan 2000V
Rating Flammability UL94V-0
Umur Mekanik > 10000 Siklus Kawin
Rating Proteksi Casing IP55
Bahan Casing Kab Termoplastik
Bahan Terminal Kab Paduan tembaga, dilapisi salaka + ndhuwur termoplastik
Sertifikasi UL
Garansi 24 sasi / 10000 siklus kawin
Suhu Lingkungan Operasi -30 ℃ - + 50 ℃

Fitur produk

Gampang Operate
Desain sing prasaja, sing bisa dipasang kanthi gampang ing kendharaan apa wae sing kompatibel, ngilangi kabutuhan kanggo tuku adaptor sing rumit.Kesederhanaan iki ndadekake pangisi daya dadi pilihan sing sampurna kanggo konsumen individu utawa operator armada komersial sing nggoleki pengalaman pangisian daya tanpa repot.

 

type1 J1772 plug oranye ireng PNG
plug femail jinis 1

★ Biaya Irit
Plug AC Tipe 1 kanggo ngisi kendharaan listrik minangka pilihan sing terjangkau amarga nggunakake teknologi lan infrastruktur sing luwih sithik dibandhingake karo cara ngisi daya liyane kayata ngisi daya cepet DC.Colokan AC EV Tipe 1 minangka pilihan populer kanggo stasiun pangisi daya umum lan omah.

★ Desain awet
Proses lapisan terpadu lan mandap crimp njamin awet liwat wektu.Iki ndadekake investasi apik kanggo konsumen.Kajaba iku, desain modular ngidini ngganti komponen individu yen dibutuhake, luwih dawa umure.

jinis 1 ireng png
J1772 type1 konektor ev abu-abu ireng

★ Ngisi daya Aman
Keamanan minangka prioritas utama nalika ngrancang Colokan EV AC Tipe 1.Padha duwe macem-macem fitur safety kayata overvoltage lan proteksi overcurrent.Fitur safety iki dirancang kanggo nglindhungi saka kejut listrik lan ngindhari karusakan ing sistem listrik kendaraan sampeyan.

J1772 Tipe 1 Female Charging Plug-5
J1772 Tipe 1 Female Charging Plug-3
J1772 Tipe 1 Female Charging Plug-1

Sertifikat

Plug pangisi daya kendaraan listrik Tipe 1 wis ditampaSertifikasi ETL lan TUVsertifikasi, nyedhiyakake pengalaman ngisi daya kendaraan listrik sing apik banget.Sertifikasi minangka pangenalan kualitas lan kinerja produk sing dhuwur, mesthekake yen peralatan pangisi daya kendaraan listrik sampeyan cocog karo standar safety lan linuwih sing paling dhuwur.

etlxx
utv

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: